Kompanija NALL International
vodeći distributer robe široke potrošnje


O nama

NALL International je vodeći distributer robe široke potrošnje u Crnoj Gori. Kompanija je osnovana 1. aprila 2001. godine sa sjedištem u Podgorici, Crna Gora.

Vijesti

iz kompanije NALL International

 • Violeta

  Violeta brend je lansiran 2002. i za više od deset godina postojanja postao je jedan od najprepoznatljivih brandova higijenskih proizvoda premium klase.

  Regionalni lider u proizvodnji široke game higijenskih potrepština, Violeta d.o.o. ima svoje vlastite pogone u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, opremljene najmodernijom tehnologijom u skladu sa vrhunskim svjetskim standardima.

  Brand Violeta svakodnevno osluškuje potrebe tržišta, prati trendove i osmišljava posebnosti i inovacije, kako bi uvijek bili u korak sa trendovima i pružili cijenjenim potrošačima najbolji proizvod, strogo, vodeći računa o njegovom kvalitetu, ali i dizajnu proizvoda.

 • MULTIACTIV

  MULTIACTIV kozmetika objedinjuje proizvode za njegu kože lica i tijela.

  Na tržište je lansirana 1997. godine i tada je počela izgradnja robne marke koja je danas sinonim za kvalitetne proizvode, koji predstavljaju skladan spoj vitamina, biljnih ekstrakata, prirodnih ulja i visokokvalitetne podloge.

  Proizvodnja MULTIACTIV kozmetike bazirana je na vrhunskoj tehnologiji, kvalitetnim sirovinama poznatih svjetskih dobavljača i pažljivo odabranim aktivnim komponentama.

 • Korona

  Kompanija KORONA M Ltd je najvećna žitnica u regionu. Nalazi se u mjestu Stara Zagora, Bugarska i njena glavna djelatnost je prerada i prodaja oraha, žitarica, kokica, kokica za mikrotalasnu, karamele, čokolade, dražeje, suvog voća i grickalica.

  Ono što izdvajamo iz asortimana jeste: žitarične energetske muesli pločice sa čokoladom i dodacima voća, žitarične karamelizovane i nugat pločice, čoko dražeje sa kikirikijem i suvim voćem, sušene voćne plodove...

  Sa sigurnošću se može reći da u pogledu kvaliteta i ukusa proizvodi KORONA zauzimaju jednu od vodećih pozicija u zemlji i inostranstvu.

 • Vidal

  Vidal spada u jednu od vodećih kompanija u kategoriji slatkiša i stiče međunarodno priznanje, zahvaljujući kvalitetu, inovaciji i korporativnoj kulturi.

  Proizvodi se dijele na pet glavnih kategorija: gumene bombone, lizalice, marshmallow, tvrde bombone i žvakaće gume.

  Svi Vidal proizvodi ispunjavaju najviše zdravstvene i bezbjednosne garancije, što potkrepljuju najprestižnijim sertifikatima kvaliteta, koji ukazuju na posvećenost organizacije i njihovim naporima da se postignu najviši standardi kvaliteta.

 • Ekskluzivna distribucija brenda Renova

  NALL International je sklopio ugovor o ekskluzivnoj distribuciji sa kompanijom Renova.

  Renova je portugalski brend visokog kvaliteta i inovativnih proizvoda, 100% celuloza, od lista eukaliptusa. Portfolio obuhvata proizvode široke potrošnje, toalet papire, ubruse, salvete i maramice, i posebnu black label kolekciju pažljivo dizajniranih proizvoda, intenzivnih boja u kombinaciji sa prefinjenim mirisom i losionom.

 • Fenjal u Crnoj Gori

  NALL International je sklopio ugovor o eksluzivnoj distribuciji švajcarskog brenda Fenjal na teritoriji Crne Gore.

  Kozmetika FENJAL je namijenjena za intenzivnu njegu i čini kožu svilenkasto glatkom.

  Lipidi, prirodna ulja i provitamin B5 održavaju prirodnu ravnotežu kože i čine je svilenkasto glatkom.

  Linije Intensive, Sensitive, Vitality sadrže dezodoranse, roll on, losion za tijelo, gel za tijelo, uljanu kupku, sapun.

  Sa Fenjal proizvodima osjećate dugotrajnu svježinu.

 • Aura kozmetika

  Kompanija Aura, osnovana 1996. godine u Nišu, je firma kreirana za proizvodnju i promet kozmetike. Tokom 16 godina postojanja, postali su lider u proizvodnji i distribuciji kozmetike na Balkanu.

  Aura proizvodi su već osvojili tržišta Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Makedonije, Bugarske, Holandije, Ukrajine, Hrvatske i Grčke.

  Proizvodnja kozmetike je najdinamičnija u svijetu. Ona mora da objedini inovacije i promjene u modnim trendovima, nauku, znanje, tehnologiju, estetiku i da na taj način privuče pažnju kupca i probudi pozitivne emocije.

  Aura ima jasno definisanu viziju, misiju i politiku kvaliteta.

  U laboratoriji, koja je jedan od najvažnijih djelova naše kuće, primjenjuju se istraživački i razvojni (R & D) programi, kao i testiranja naših proizvoda.

  Svoj uspjeh zasnivaju na: pažljivo odabranoj tehnologiji, proizvodu vrhunskog kvaliteta, iskustvu i zalaganju zaposlenih, dobrom poznavanju tržišta i mogućnosti brzog prilagođavanja i transformacije.

 • Distribucija brenda Moravka

  NALL je sklopio Ugovor o eksluzivnoj distribuciji brenda Moravka na teritoriji Crne Gore.

  Kompanija Moravka se bavi proizvodnjom i prodajom kafe, čaja, začina, supa, pudinga, sladoleda, šlagova, praškastih i zrnastih proizvoda, i apetisana.

  Izborom najkvalitetnijih sirovina od renomiranih domaćih i stranih proizvođača, izgradnjom partnerskih kooperativnih odnosa sa dobavljačima i stalnim unapređenjem tih odnosa, izgradili su sistem povjerenja i kontrole koji potrošačima garantuje bezbjednu i kvalitetnu hranu.

  Sopstvenim uvozom nekih sirovina dodatno kontrolišu nivo kvaliteta proizvoda . Sopstvena labaratorija za ispitivanje kvaliteta dodatno unapređuje ove garancije.

  Stalna kontrola u svim fazama proizvodnje, od nabavke, prerade, pakovanja, kontrola u dijelu distribucije garantuje da jela, torte i kolači budu zdravi, ukusni i lijepi onako kako to naši potrošači očekuju.

 • Relkon

  Relkon Hellas S.A. je osnovana 1997. Oslonac mreže bilo je stvaranje specijalizovane kompanije čokoladnih i konditorskih proizvoda, koji će zadovoljiti potrebe tržišta.

  Danas, Relkon predstavlja i distribuira isključivo u Grčkoj i na Kipru proizvode iz 32 evropske firme. Osim toga, Relkon posjeduje licencu za Looney Tunes lizalice i igračke sa bombonima, dizajnira svoje proizvode i izvozi u zemlje EU.

  Izborom najkvalitetnijih sirovina od renomiranih domaćih i stranih proizvođača, izgradnjom partnerskih kooperativnih odnosa sa dobavljačima i stalnim unapređenjem tih odnosa, izgradili su sistem povjerenja i kontrole koji potrošačima garantuje bezbjednu i kvalitetnu hranu.

  Za skladištenje i distribuciju proizvoda, kompanija je sertifikovana prema ISO 22000 standardu. Od 2007. godine Relkon učestvuje svake godine u najvećem međunarodnom sajmu konditorskih proizvoda ISM, u Kelnu.

  Relkon je uvek orijentisana na inovacije, modernizacije i različitosti.

 • FREDDI

  Kompanija se nalazi u Castiglione Stiviere, na sjeveru Italije, između Milana i Venecije, u okolini jezera Garda.

  Proizvodnja je razvijena na tri kategorije: Mali kolači po osam u pakovanju (Dolcetto, Balerina), mali kolači po deset u pakovanju (Buon Dolce, Moretta), švajcarski rolati (Pic Nic, Swiss roll) i kolača (Mamma, LaGioia).

  Proces proizvodnje, sertifikat ISO 9001 upravlja u HACCP standardima, sa visokim sistemom kontrole kvaliteta, i uz vrhunsku tehnologiju, prvi izbor sastojaka i specijalno biranim materijalima za pakovanje, garant je za kvalitet proizvoda.

  Rok upotrebe je 9 meseci od datuma proizvodnje, bez konzervansa i bez hlađenja.

 • Danka D ogranski proizvodi

  PRODIS je međunarodni proizvođač visoko kvalitetnih organskih i konvencionalnih proizvoda. Cilj kompanije PRODIS je da potrošačima obezbjedi ekološki čiste proizvode, čuvajući i štiteći prirodu. PRODIS predlaže svojim potrošačima ekološki čiste proizvode, uz garancije koje posjeduju – a to su međunarodni sertifikati za organsku proizvodnju.

  Zdravlje na vašem tanjiru!

  Visoko kvalitetni i zdravi proizvodi. Ekološki čisti , 100% prirodni, proizvedeni u skladu sa najvišim standardima kvaliteta proizvodnje.

  Odani prirodi, posvećeni zdravlju!

  Asortiman kompanije PRODIS čine sledeći brendovi:

  1. Mak san – crni, bijeli i zeleni čaj, biljni čajevi, biljni organski i konvencionalni čajevi.

  2. DankaD - musli, hrskave žitarice od 4 vrste zrna, obroci za brzu pripremu organskog porijekla

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 10

Distribucija

Cross docking i još mnogo toga...

Tržište

Crnogorsko tržište dijelimo na tri dijela: sjeverni, centralni i primorski dio sa ukupno 650 000 stanovnika. Sprovođenjem standarda u distribucijii koje definišu međunarodni kanali prodaje, stvorili smo razgranatu mrežu kupaca širom Crne Gore.

Ambulantnom dostavom kupac se servisira u roku od 24 časa.

Logistika

Savremeni logistički centar i efikasna distribucija omogućavaju da proizvodi iz naše ponude budu dostupni kupcu u svakom momentu na teritoriji Crne Gore.

Pokrivamo čitavo tržište Crne Gore sa preko 800
aktivnih kupaca.

Portfolio

Nudimo Vam poznate brendove vodećih multinacionalnih i internacionalnih kompanija.

Kontaktirajte nas da postanemo poslovni partneri...

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Koliko je 3 + 2? (antispam pitanje)

Vaša poruka

 • ,SKOJ-a 57 Podgorica Montenegro
 • O+ 382 20 280030
 • d+ 382 20 280031
 • @info@nall.me